Kasım

KTÜ Kalite Komisyonu tarafından Birim Kalite Komisyonlarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

KGPK

Üniversitemizin kalite süreçlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil ibrahim OKUMUŞ başkanlığında, birim kalite komisyonlarına yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısı Fen Fakültesi Nazım TERZİOĞLU amfisinde gerçekleşti.

Toplantıda, KTÜ Kalite Güvence Sistemi Yönergesi kapsamında birim kalite komisyonlarının yapısı, 2021 yılı birim iç değerlendirme raporlarında yapılan hatalar, 2022 yılı için birim iç değerlendirme raporu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, birim performans yönetimi, paydaş katılımı, öğrenci temsiliyeti, geri bildirim mekanizmaları ve birim kalite takviminin oluşturulması hakkında katılımcılara detaylı bilgi aktarıldı. Genel değerlendirme ve soru-cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.