Ocak

Türkiye ve İran İslam Cumhuriyeti Arasında Yükseköğretim Alanında Görüşmeler Gerçekleştirildi.

Yönetim Bilgi Sistemi Birimi

YÖK Başkanı Sn.Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başkanlığındaki heyette YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Mandal, YÖK Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Türk– Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca yer aldı.

Detay bilgi için ttıklayınız