strateji ve kalite kültürünün içselleştirilmesinde yeni adım

Kalite güvence sistemimizin güçlendirilmesine, yaygınlaştırılmasına, içselleştirilmesine ve kalitenin kurum kültürü haline gelmesine katkı sağlamak amacı ile birimlerimizin hizmet ve faaliyetlerinin Üniversitemiz stratejik planı ve kalite güvence sistemiyle ilişkilendirilmesi uygulamasına 2022 yılı sonu itibariyle başlanmıştır. Bu kapsamda akademik birimlerimizin kurul veya yönetim kurulu kararları ile akademik ve idari birimlerimizin Senato ve Üniversite Yönetim Kurulu'na sunmayı planladığı tekliflere ek olarak İlişkilendirme formu düzenlerek ihtiyaçların ilişkilendirilmesi amaçlanmıştır. Bu uygulama ile Üniversitemizin stratejik planı ve kalite güvence sistemi ile uyumu güvence altına alınmıştır.