haberler

Son Ders Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim Son Ders Mezuniyet Törenimiz, Araklı Kaymakamı Yusuf AKIN, Belediye Başkan Yardımcısı Sefa SARI, İlçe Emniyet Müdürü Veli GÖÇMEN, ilçe Jandarma Komutan V. Recai İNAN, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet SERDAN, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mecit SOLMAZ, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut ÇELEBİ, İş İnsanları Edip SEVİNÇ, Ali Haydar BAŞ, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Osman ŞENER, Prof. Dr. Mustafa KANDAZ, Prof. Dr. İrfan ACAR, Prof. Dr. İbrahim TURNA, Doç. Dr. İsmail ALTUN, Doç. Dr. Mustafa Şinasi AYAZ, Doç. Dr. Özcan ÖZYURT, Öğr. Gör. Dr. Cahit SOYSAL, Araklı Öğretmenevi Müdürü Ali Hamza AYDIN, Araklı İlçe Nüfus Müdürü Sadık AKTAŞ, önceki dönem Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ ve öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde başladı.

Son Ders Mezuniyet töreni açılış konuşması Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi BAL tarafından yapıldı. Daha sonra Araklı Kaymakamı Yusuf AKIN ve Meslek Yüksekokul birincisi Muhammet Enes YILMAZ konuşmasını gerçekleştirdi.

TBMM’ deki çalışmalarından dolayı programa katılamayan Ak Parti Trabzon Milletvekili Vehbi KOÇ’un kutlama mesajı okundu.

İş insanları Erkut ÇELEBİ, Edip Sevinç ve Ali Haydar BAŞ’ın iş hayatına ilişkin öğrencilere tavsiye ve birikimlerini anlattıkları son ders yapıldı.

Sırası ile Meslek Yüksekokul birincisi Muhammet Enes YILMAZ’a plaket ve hediyesi Araklı Kaymakamı Yusuf AKIN, ikincisi Eda ERDEL’e plaket ve hediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Recep ÇEBİ ve üçüncüsü Oğuzhan ÇELİK’e plaket ve hediyesi İş İnsanı Fatih ÇEBİ tarafından takdim edildi.

Son Ders Mezuniyet Programı mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimi, mezuniyet andı ve kep atma töreni ile coşku içerisinde tamamlandı.

Video-1 :/dosyalar/araklimyo_1l5CD.mp4

Video-2:/dosyalar/araklimyo_JNGHW.mp4

 

 


29 Mayıs 2024