Kampüste Oryantiring Mücadelesi Nefes Kesti: Kıyasıya Yarış!

Kanuni Kampüsü’nde gerçekleşen Oryantiring (Yön Bulma Yarışması) kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Üniversitemizde 18-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilim, Kültür, Sanat (BKS) Haftası etkinlikleri kapsamında Kanuni Kampüsü’nde 21 Mayıs 2024 tarihinde Oryantiring (Yön Bulma Yarışması) düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Alanı’nda başlayan yarışmaya, Üniversitemizin farklı fakültelerinden ve kulüplerinden oluşan 18 takım katılım sağladı. “Erkek ve Kız Öğrenci” olmak üzere 2 ayrı kategoride gerçekleşen müsabakada; Erkek Öğrenci Kategorisi’nde yarışan ve 3 oyuncudan oluşan “Süt Kardeşler” takımı parkuru 1 saat 11 dakika 59 saniyede bitirerek birinci oldu. Kız Öğrenci Kategorisi’nde ise 4 oyuncudan oluşan “Ekspres” takımı, parkuru 2 saat 2 dakika 35 saniyede bitirerek, şampiyon oldu. Yarışma sonucunda birinci olan takımlara, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Akif CİNEL ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER tarafından 5 bin TL ödül takdim edildi.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan ve sportmenlik çerçevesinde gerçekleştirilen oyun, ödül takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Kazanan Takımlar ve Oyuncuların İsimleri:

Süt Kardeşler Takımı (Erkek Öğrenci Kategorisi)

İbrahim TUNCAY, İshak OZAN, Muhammed Emre KARMİL

Ekspres Takımı (Kız Öğrenci Kategorisi)

Saliha KURBAN, Ayşe AYTEKİN, Aybüke ÇAVUŞ, Özge GEÇKİN

22 Mayıs 2024