Karma Resim Sergisi ve Fotoğraf Sergisi Beğeni Topladı

Üniversitemizin 69. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde, Güzel Sanatlar Bölümü Öğr. Gör. Şuayıp ŞEYİHOĞLU ve Gülpınar HACISALİOĞLU tarafından açılan “Karma Resim Sergisi” ile Trabzon Fotoğraf Evi Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şerife YILMAZ’ın açtığı “Karma Fotoğraf Sergisi” büyük ilgi gördü. Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde, sanatseverlerin beğenisine sunulan her iki serginin açılışına Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM’ın yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat ÇELİK, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet KAYA, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin MUMCU, il genelinde faaliyet yürüten kamu kurum/kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ile çok sayıda davetli katıldı.

Her iki sergi, katılımcılardan tam not alırken bu özel etkinlik 69. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni etkinlikleri kapsamında ‘sanatın ve estetiğin buluştuğu nokta’ olarak hafızalara kazındı.

21 Mayıs 2024