haberler

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

Bölümümüz, İktisat Bölümü tarafından düzenlenen "Bölüm Tanıtım Programı" kapsamında Çarşıbaşı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, üniversiteye hazırlanan öğrencilere Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanını tanıttı.

Prof. Dr. Haydar AKYAZI'nın öncülüğünde gerçekleşen programda, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nün sunduğu eğitim olanakları, deneyimli akademik kadrosu, öğrenci odaklı eğitim anlayışı ve güncel müfredatı hakkında detaylı bilgiler verildi. Mezunların kamu ve özel sektörde geniş iş olanaklarına sahip olduğu, çift anadal ve yandal yapma fırsatları ile Erasmus gibi uluslararası değişim programlarına katılım imkanları da öğrencilerle paylaşıldı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Prof. Dr. Haydar AKYAZI'ya, programa ev sahipliği yapan Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Murat ATASOY ve sevgili öğretmenlere, sunumlarıyla programa değer katan Arş. Gör. Mücahit Samet YILMAZ ve Arş. Gör. Dr. Abdulgazi YIKICI'ya ve son olarak bölümümüz adına sunumu gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Erdem TUNÇ'a teşekkür ederiz.

 

 


23 Mayıs 2024