Eczacılık Fakültesinde Temel İSG Eğitimi Verildi

Üniversitemizde 07.11.2022 tarihinden sonra göreve başlayan ve bu tarihte verilmiş olan Temel İSG Eğitimine katılmayan, katılıp sınavı geçemeyen personellerimiz ile stajyer öğrenci statüsünde İSG sertifikası alması gereken Eczacılık Fakültesi öğrencilerine yüz yüze eğitim verildi.

Eczacılık Fakültesi Dekanlığı talebi üzerine, 09-10 Ocak 2024 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında Eczacılık Fakültesi Büyük Anfisinde verilen eğitime 75 stajyer ve 14 personel katıldı. Koordinatörlüğümüz tarafından gerçekleştirilen bu eğitim sonunda Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN tarafından Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Tarık ASLAN, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Ufuk DOĞRU, Dr. Öğr. Üyesi Sevil TURHAN ,Öğr. Gör. Hüseyin Güzelcik, Seçil ŞENER, Sağ. Tek. Ömer YETİM, Turan İNCE' ye teşekkür belgesi verildi.

15 Ocak 2024