İnsan Kaynakları Yönetimi Dersi Kapsamında Grup Mülakatları Programı Gerçekleştirildi

Prof. Dr. Kader ŞAHİN tarafından yürütülen ISL 3006 İnsan Kaynakları Yönetimi dersi kapsamında, öğrencilerimiz grup mülakatı hakkındaki bilgilerini simülasyon tekniği ile test etti.

Prof. Dr. Kader ŞAHİN tarafından yürütülen ISL 3006 İnsan Kaynakları Yönetimi dersi kapsamında grup mülakatları programı gerçekleştirildi. İşletme Bölümü Toplantı Salonunda gerçekleşen etkinliğe,  bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuğba KAPLAN ve Trabzon Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Elif SİS ATABAY konuk oldu. Öğrencilerimiz, grup dinamiklerini de dikkate alarak yürütücüler tarafından belirlenen konular çerçevesinde mülakat deneyimi yaşadı. Bu sayede öğrencilerimiz grup mülakatı hakkındaki bilgilerini simülasyon tekniği ile mezuniyet öncesinde test etme fırsatı buldu.

Etkinliğimize katılarak çalışmamıza destek veren ve katkı sunan Dr. Öğr. Üyesi Elif SİS ATABAY’a KTÜ İşletme Bölümü adına teşekkürlerimizi sunarız.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 29.05.2024, 10:00 - 12:00