8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Öğrencilerle Bir Araya Geldik

Bu yıl üniversitemiz tarafından 18-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Bilim, Kültür ve Sanat Haftası 2024 çerçevesinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı gerçekleştirildi. Yapılan etkinlikle standımızı ziyarete gelen öğrenciler, Octave gibi matematiksel yazılım programlarını denemenin yanı sıra eğlenceli ve öğretici çeştli matematiksel oyunları da oynama fırsatı buldu. Gelecekleri için doğru meslek seçimi yapmak isteyen öğrencilere, hazırlanan matematiksel dökümanlar ve görseller eşliğinde bölümümüzü tercih etmeleri durumunda alacakları eğitim ve akabinde mezuniyetleri sonrası iş imkanlarına dair bilgilendirmeler yapıldı.

Fuarı düzenleyen başta üniversitemiz olmak üzere, fuarın yürütülmesinde görevli akademik personelimize, standımızda bizlere eşlik eden Matematik Kulubümüz'e ve ilgilerinden ötürü tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

24 Mayıs 2024