haberler

Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM) Firması Fakültemizi ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünü Ziyaret Etmiştir

Uluslararasılaşma hedeflerimiz kapsamında davet ettiğimiz Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM) 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fakültemizi ve Muammer Dereli Yerleşkesini ziyaret etmiştir.

BSM, deniz taşımacılığı ve gemi işletmeciliğinde 140 yıllık bir tecrübeye, 2000 kara personeli, 20.000'den fazla denizciye sahip olup ve 650'den fazla gemi işletmektedir. Ziyarete Denizcilik İK Müdürü Eva Rodriguez, Denizcilik İK Kaynak Geliştirme Yöneticisi Manasi Dutt ve Denizcilik İK Zabit Eğitim ve Geliştirme Uzmanı Anastasiia Savluk katılmıştır.

Ziyaret kapsamında Sn.Rodriguez bir tanıtım sunumu yapmış, öğrenciler ile soru cevap  etkinliğinden sonra eğitim ve altyapı tesislerimiz gezilerek Dekanlık Makamında Stajyer Eğitim Protokolü’nün imza töreni gerçekleştirilmiştir. Protokol kapsamında 2024 yılı Haziran ayında stajyer başvuruları alınacak ve sonrasında başarılı olan öğrencilerimiz BSM gemilerinde eğitimlerine başlayacaktır. 

 

 


24 Nisan 2024