Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER)'nin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

19 Ekim 2022 tarihinde; Denizci Öğrenciler Derneği, Fakültemiz Çamburnu Yerleşkesi'nde "Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü", "Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü" ve "Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü" öğrencilerine yönelik bir  tanıtım toplantısı gerçekleştirmiştir. Toplantıya DÖDER adına Tunahan Akın (Yönetim Kurulu Başkanı), Elif Karakeben (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Açelya Kara (Yönetim Kurulu Sekreteri) ve Doğucan Meriç (Yönetim Kurulu Saymanı) katılmıştır. Toplantı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Altın'ın açılış konuşması ile başlamıştır. Müteakiben derneğin faaliyetleri konusunda bir sunum yapılmıştır. Soru-cevap bölümü ile tanıtım faaliyeti tamamlanmıştır.

27 Ekim 2022