Kopyalar Gurup'a Ait Balık Unu-Yağı Fabrikası ile AKERKO İşletmesine Ait Balık İşleme Tesisine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın teşrifleri ile Rektör Yrd. Halil İbrahim Okumuş, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. A. Muzaffer Feyzioğlu, öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Sevim Köse, Prof. Dr. Nadir Başçınar ve Dekan Yrd. Doç. Dr. Sercan Erol'un katılımları ile Kopyalar Gurup'a ait balık unu-yağı fabrikası ile AKERKO işletmesine ait balık işleme tesisine ziyarette bulunuldu. Mehmet Kopya tarafından karşılanan heyetimize, fabrika süreçleri ile ilgi bilgi aktarımı yapılarak tesisler gezildi. Sonrasında ise Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ev sahipliği için Mehmet Kopya nezdinde tüm firma yetkili ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

26 Ocak 2023