haberler

Yeni Mezunlarımızı Kutluyoruz!!

İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümünün 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı  Mezuniyet Töreni, 25.06.2024 tarihinde 09.00-12.00 saatleri arasında, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi büyük salonda gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreninde, üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Fen Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Hakan Yılmaz’ın açılış konuşmaları ardından Fen Fakültesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törenimiz daha sonra, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Fakülte Birincisi mezuniyet konuşması ile devam etti. Fakültemiz Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bölüm yöneticileri verirken, mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri, ilgili bölüm öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

Törenimiz,Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Mehmet AKBAŞ tarafından öğrencilere yaptırılan Mezuniyet Andı ve kep atma seremonisi ile tamamlandı. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşantılarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimiz:

  • Bölüm Birincisi: Emir KARAYAĞIZ
  • Bölüm İkincisi: Quentine Grady İGİRİVYİZA 
  • Bölüm Üçüncüsü: Ali AKKAYA

Mezuniyet törenimizin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerimizi sunarız.


01 Temmuz 2024