Temmuz

Mezun Memnuniyet Anketi ve İş Veren Memnuniyet Anketi İle Çalışmalarımızın Bir Parçası Olun!

Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü

Değerli Mezunlarımız ve Değerli İşverenler,

Üniversitemiz, eğitim kalitesini ve mezunlarımızın iş hayatındaki başarılarını değerlendirmek amacıyla Mezun Memnuniyet ve İşveren Memnuniyet Anketlerini doldurabilirsiniz. Bu anketler, hem mezunlarımızın hem de işverenlerimizin geri bildirimleri doğrultusunda eğitim programlarımızı geliştirmeyi ve iyileştirmeyi hedeflemektedir.

Mezun Memnuniyet Anketi: Mezunlarımızın eğitim sürecinden aldıkları memnuniyet düzeyini, üniversitemizde kazandıkları bilgi ve becerilerin iş hayatındaki katkılarını ve genel olarak üniversite deneyimlerini değerlendirecekleri bu anket, üniversitemizin gelecekteki eğitim politikalarına yön verecektir. Mezunlarımızın değerli görüşleri, yeni nesil öğrencilere daha kaliteli bir eğitim sunabilmemiz için bizlere ışık tutacaktır.

Mezun Memnuniyet Anketi Katılım Linki

İşveren Memnuniyet Anketi: Değerli işverenlerimizin, üniversitemizden mezun olan çalışanlarımızın iş performansları hakkındaki görüşlerini öğrenmek bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu anket, işverenlerimizin beklentilerini ve memnuniyet düzeylerini anlayarak, eğitim programlarımızı iş dünyasının ihtiyaçlarına daha uygun hale getirmemize yardımcı olacaktır. İşverenlerimizin geri bildirimleri, üniversitemizin iş dünyasıyla daha güçlü bağlar kurmasına ve öğrencilerimizin kariyer başarılarına katkı sağlamasına olanak tanıyacaktır.

İşveren Memnuniyet Anketi Katılım Linki

Anketlere katılım sağlamak için mezunlarımızın ve işverenlerimizin belirlenen süreler içinde geri bildirimde bulunmaları gerekmektedir. Anketler online olarak gerçekleştirilecek olup, tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Üniversitemizin geleceğine yön verecek bu önemli çalışmalarda katkılarınızı bekliyoruz. Sorularınız ve daha fazla bilgi için Öğr. Gör. Murat ŞAHİN (murat.sahinn@ktu.edu.tr) ile irtibata geçebilirsiniz.

Katılım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,