Üniversitemiz Dekan Yardımcıları ile Pedagojik Formasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ev sahipliğinde 01.12.2023 Cuma günü saat 15.00'da Pedagojik Formasyon Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Yakup KOLCUOĞLU başkanlığında Pedagojik Formasyon Birimi Üyesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sayın Mustafa GENÇ ile birlikte Orman Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim YILDIRIM, Mühendislik Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Sayın Temel VAROL, Of Teknoloji Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Dr. Sayın Erol İSKENDER, Edebiyat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Sayın Badegül CAN EMİR, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Sayın Abdullah UZUN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Dr. Sayın Neslihan SARUHAN GÜLER'in değerli katılımlarıyla Pedagojik Formasyon ile ilgili sorunlar, talepler ve öneriler görüşüldü.  Sayın Dekan Yardımcılarımıza toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

04 Aralık 2023