Engelli Birey Yok Engelleyen ve Engellenen Birey Vardır

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Engelli Birimi Şube Müdürü Ayşegül Günaydın ve beraberindeki ekibinin Meslek Yüksekokulumuzda düzenlemiş oldukları  “BİZ DE VARIZ” semineri 09-10 Kasım 2022 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşmiştir.

Ayşegül Günaydın ve ekibine,  işaret dili tercümanı Özlem Aşan hanım da eşlik etti. Bu durum öğrencilerimiz için çok güzel farkındalık sağlamış oldu.
Sayın Ayşegül Günaydın'a, ekibine ve işaret dili tercümanı Özlem Aşan’a bize böyle içten, samimi bir seminer düzenledikleri ve farkındalık oluşturdukları için, ayrıca Sayın Ayşegül Günaydın'a işaret dili tercümanı Özlem Aşan’ı öğrencilerimiz ile buluşturduğu için gönülden teşekkür ederiz.
Yapacakları çalışmalar için başarılar dileriz.

11 Kasım 2022