Kazakistan Ulusal Üniversitesi (ABAI Kazakh National Pedagogical University) UZEMe Ziyaret Gerçekleştirdi

Kazakistan Ulusal Üniversitesi Yabancı Diller Departmanı Öğretim Elemanları ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vasif NABİYEV’inde katılımıyla Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Merkez Müdürlüğümüzde yapılan projeler ve iş birlikleriyle ilgili detaylı görüşmeler sağlandı.
Ziyarette, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak ikili iş anlaşmaların sağlanması noktasında da görüşmeler yapıldı.

Kazakistan Ulusal Üniversitesi ABAI Universitesinden Doç. Dr. Zada Kemelbekova Abylbekovna ve ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

25 Ekim 2024