haberler

UZEM ve SEM İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) ile Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) personeli, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak üzere iftar yemeğinde buluştu. 11 Mart 2025 Salı akşamı Nişantaşı Cafe’de düzenlenen iftar programına, merkez çalışanlarının yanı sıra aileleri de katıldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda, birlik ve beraberlik duyguları ön plandaydı. Konuklar, seçtikleri iftar menüsüyle oruçlarını açarken, bol bol sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu.

UZEM Merkez Müdürü Doç. Dr. Muhammet Berigel, iftar yemeği sırasında yaptığı kısa konuşmada, "Bu tür organizasyonlar, ekip ruhunu güçlendirmenin yanı sıra ailelerimizle birlikte vakit geçirme imkanı da sunuyor. Hep birlikte aynı sofrada buluşmak bizleri daha da kenetliyor." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, çalışanların ve ailelerinin hoş sohbetleri eşliğinde devam ederken, Ramazan ayının huzur ve bereketi hep birlikte yaşandı. Katılımcılar, bu güzel buluşmanın tekrarlanması temennisiyle programdan ayrıldı.


13 Mart 2025

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç