KTÜ Stratejik Plan (2019-2023) ve Stratejik Plan Bilgi Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemizin devam etmekte olan Stratejik Planı (2019-2023) ve yakın bir dönem içerisinde hazırlık sürecine başlayacak olduğu Stratejik Planı (2024-2028)  ile tüm süreçlere ilişkin verilerin toplanarak analiz edildiği, raporlandığı ve karar alma süreçlerinde etkin bir paya sahip olan KTÜ Stratejik Plan Bilgi Sistemi hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantı, 03 Haziran 2022 tarihinde KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Akif CİNEL ve Prof. Dr. Cemil RAKICI ile akademik (fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokul ve bölüm başkanlıkları ile uygulama ve araştırma merkezleri) ve idari (daire başkanlıkları, fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu sekreterlikleri) birim yöneticilerimizin  katılım sağladığı toplantı, görüş ve önerilerin iletilmesi ile sona erdi.

05 Ağustos 2022