ÖĞRENCİ
Lisansüstü Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi
“Öğrencilerinizin mesleki ve kişisel gelişimine yönelik düzenlenen etkinlik” kapsamında, bölümümüzde lisansüstü programlara yeni başlayan öğrencilerimiz için oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı, lisansüstü öğrencilerimizin akademik sürece daha bilinçli bir şekilde uyum sağlamalarını desteklemek ve bölüm içi akademik işleyiş hakkında kapsamlı bilgi sunmak amacıyla gerçekleştirilmiştir.
Oryantasyon programı kapsamında bölüm derslerinin tanıtımı yapılmış; öğrencilerimiz ders içerikleri, öğrenme çıktıları, değerlendirme süreçleri ve akademik beklentiler hakkında ayrıntılı biçimde bilgilendirilmiştir. Ayrıca lisansüstü eğitim sürecinde dikkat edilmesi gereken akademik kurallar, danışmanlık sistemi ve araştırma odaklı çalışma kültürü hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuştur. Öğrencilerimiz, öğretim üyeleriyle birebir iletişim kurarak merak ettikleri konulara ilişkin sorularını yöneltme fırsatı elde etmiştir.
Program vesilesiyle ders tanıtımlarını gerçekleştiren ve akademik deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan değerli öğretim üyelerimize teşekkür ederiz. Etkinliğe katılım sağlayarak süreci daha verimli ve anlamlı kılan tüm akademik personelimize şükranlarımızı sunarız. Samimi bir ortamda, çeşitli ikramlar eşliğinde tamamlanan toplantının, lisansüstü öğrencilerimizin akademik yolculuklarına güçlü bir başlangıç yapmalarına katkı sağladığı değerlendirilmektedir.
26 Eylül 2025
2025?2026 Güz Yarıyılında, İŞKUR öğrencilerine yönelik üniversite ortamına uyum süreçleri, görev ve sorumlulukları hakkında değerlendirme faaliyeti yapıldı.
14 Ocak 2026
Bilginin topluma yayılması amacıyla düzenlenen faaliyet kapsamında, Yomra Merkez İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri birimimizi ziyaret etmiştir.
07 Ocak 2026
Bilgisayar Bilimleri Bölümü olarak, akademik süreçlerimizi daha etkin ve sürdürülebilir hale getirmek amacıyla kurumsal kalite çalışmalarımıza devam ediyoruz.
02 Ocak 2026
Bölümümüz öğrencileri, danışman öğretim elemanları eşliğinde yürüttükleri seminer konularını poster sunumlarıyla başarıyla gerçekleştirdi.
31 Aralık 2025
Lisansüstü Öğrencileri İçin Eğitim Etkinliği Amacıyla Kalite Kontrol Eğitimi Dr. Öğr. Üyesi Ebru GÜNDOĞAN AŞIK tarafından gerçekleştirildi.
24 Aralık 2025
ERASMUS+ Öğrenim Hareketliliği Deneyim Paylaşımı Etkinliği gerçekleştirildi. Deneyimlerini paylaşan öğrencimiz İbrahim Hayık'a teşekkür ederiz.
24 Aralık 2025
Öğrenim ve Staj Faaliyetleri hakkında bilgilendirme toplantısı, Öğr. Gör. Çiğdem Husem ve Öğr. Gör. Şener Karaosmanoğlu'nun sunumuyla gerçekleştirildi.
24 Aralık 2025
TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı
22 Aralık 2025
Bölümümüz tarafından düzenlenen Tekno Gelişim Günü etkinliği, 10 Aralık'ta Nazım Terzioğlu Amfisi'nde yoğun bir katılımla başarıyla gerçekleştirildi.
11 Aralık 2025
Codeep ve D-Cat'in kurucusu ve yapay zeka direktörü Rüzgar Ersin KANAR, öğrencilerimizle buluştu ve tecrübelerini anlattı.
11 Aralık 2025
Bugün Dünya Kahve Günü'nü bölümümüzle birlikte keyifli bir Türk kahvesi molasıyla kutladık.
05 Aralık 2025
15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri, bölümümüzü ziyaret ederek akademik çalışmalarımızı ve imkanlarımızı yakından tanıma fırsatı buldu.
27 Kasım 2025
"Fikirden Ürüne: Roofstacks Ar-Ge Ekosisteminde Bir Projenin Yolculuğu" etkinliğimiz, alanında uzman konuşmacıların değerli paylaşımlarıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.
26 Kasım 2025
Bölümümüz tarafından düzenlenen "Güvenilirlik Teorisi" başlıklı eğitim etkinliği başarıyla tamamlanmıştır.
14 Kasım 2025






