Bölümümüz 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Yer Aldı

KTÜ Bilim, Kültür, Sanat Haftası (BKS'24) çerçevesinde 22-23 Mayıs tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezinde gerçekleşen 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında bölümümüzü tanıttık.

Üniversitemiz Bilim, Kültür, Sanat Haftası (BKS’24) çerçevesinde gerçekleştirilen 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Bölümümüz de yer aldı. Üniversitemiz Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 22 Mayıs tarihinde başlayan Fuar iki gün boyunca kapılarını yükseköğretime geçiş arefesindeki Trabzon ve çevre illerde eğitimini sürdüren öğrencilere açtı.

Fuarda Rus dilinin hem bölgemizde hem de küresel çapta artan önemini aktararak Rus edebiyatı, tarihi ve kültürüyle ilintili bilgileri standımızda sergilediğimiz nesneler üzerinden aktardık. Matryoşka ve Valenki bu sene de popülerliğini koruyup öğrencilerin dikkatini cezbeden nesnelerin başında gelirken onları üzerinde Sovyet Dönemi madalya ve nişanlarının bulunduğu dönem şapkası takip etti.

24 Mayıs 2024