Şubat

2023-2024 Bahar Dönemi Lisans Ders Programı Güncellendi!

Biyoloji Bölümü

4. Sınıf Seçmeli Ders Alacak Öğrencilerin Dikkatine!

Seçmeli dersleri belirlerken, aynı gün ve aynı saatte olan derslerden yalnızca birini seçebilirsiniz.

Pazatesi günü olan "Ekonomik Botanik ve Biyoenformatik" seçmeli derslerinden yalnızca bir (1) tanesini seçebilirsiniz.

Çarşamba günü olan "Toksikoloji ve Çevre Etki Değerlendirme" seçmeli derslerinden yalnızca bir (1) tanesini seçebilirsiniz.

Kontenjan kalmaması durumunda Bölüm Başkanlığına müracaat ediniz.

Pedagojik Formasyon Öğrencilerinin Dikkatine!

Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 88. yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesinde staj yapacak öğrenciler Cuma günü olan "İmmünoloji" seçmeli dersini seçmeyecektir. Bu öğrenciler için staj günü Cuma tam gün olacak şekilde belirlenmiştir.

Gazi AnadolAnadolu Lisesi ve Kanuni Anadolu Lisesinde staj yapacak öğrenciler ise Perşembe günü olan "Bitki Biyoteknolojisi ve Biyolojik Mücadele" seçmeli derslerini seçmeyeceklerdir. Bu öğrenciler için staj günü Perşembe tam gün olacak şekilde belirlenmiştir.

Ayrıca haftalık staj saatinin dolmaması durumunda staj öğrencileri diğer seçmeli derslerin seçiminde kendileri ayarlama yapmalıdır, bu sorumluluk kendilerine aittir, derslerin yasal devam saatlerinde değişim yapılmayacaktır"

ders programı ile ilgili herhangi bir sorun olması durumunda bölüm sekreterliğine başvurunuz.

Güncel ders programına ulaşmak için tıklayınız.