Lisansüstü Öğrenimine Devam Eden Fen Bilimleri Öğretmenlerine Yönelik TÜBİTAK 2204-A /B Danışmanlık Eğitimi Çevrim İçi Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı lise ve ortaokullarda görev yapan lisansüstü öğrenimine devam eden Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji ve Matematik, Fen Bilgisi) öğretmenlerine yönelik olarak “2204-A/B Lise/Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” kapsamında öğretmenlerin danışman olarak araştırma proje önerisi hazırlama, yürütme ve raporlama becerilerinin geliştirilmesi amacıyla çevrim içi olarak 20-21 Ekim 2023 tarihleri arasında eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Eğitime, farklı kurumlardan 21 lisasüstü eğitimi yapan öğretmen katıldı.

Prof. Dr. Asim KADIOĞLU (KTÜ) koordinaötrlüğünde gerçekleşen eğitimde, Prof. Dr. Serdar MAKBUL (RTEÜ), Prof. Dr. Yener EYÜBOĞLU (KTÜ), Prof. Dr. Barbaros DİNÇER (RTEÜ) ve Prof. Dr. Bülent GÜVEN (Trabzon Ü.) eğitmen olarak görev yaptı.

24 Ekim 2023