AKADEMİK
ÖĞRENCİ
Radyo Programı: Beslenme Alışkanlıklarımız ve Sağlıklı Beslenme
KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Melda KANGALGİL Radyo KTÜ’de (04.02.2021) “Beslenme Alışkanlıklarımız ve Sağlıklı Beslenme” başlıklı sohbetinde sağlıklı beslenmenin önemini dinleyicilerle paylaştı.
09 Şubat 2021
Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kulübümüz tarafından düzenlenen etkinliğimizde Uzman Diyetisyen Merve ÇIRAY?ı konuk ettik.
19 Kasım 2024
.Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ?nin fakültemiz dekanlığına ikinci kez atanmasından ötürü kendisini ziyaret ettik.
19 Kasım 2024
3. Sınıf öğrencilerimiz Lösevin Faydalı Bir Gün-Beslenme ve Kanser temalı paneline katıldı.
25 Ekim 2024
2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Beslenme ve Diyetetik Bölümü ?Yeni Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı? fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.
27 Eylül 2024
Bölümümüz ev sahipliğinde bölgemizdeki diyetisyenler ve diyetisyen adayları ile KTÜ Sahil Tesislerinde 6 Haziran Diyetisyenler Günü kapsamında bir araya gelinmiştir.
01 Temmuz 2024
TÜBİTAK 1002 - Hızlı Destek Programı
25 Haziran 2024
Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Nur ASLAN ÇİN ?Doçent? unvanı almaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
07 Haziran 2024
Doğru ve sağlıklı beslenmenin öğreticileri olan tüm diyetisyenlerin ve diyetisyen adaylarının 6 Haziran Diyetisyenler Günü Kutlu olsun!
06 Haziran 2024
Diyetisyenlik mesleğinin önemi ve meslek mensuplarının çalışma alanları konusunda bölüm tanıtımı yapılmıştır.
15 Mayıs 2024
KTÜ Beslenme Kulübü öğrencileri ?10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü? için etkinlik gerçekleştirdi
14 Mayıs 2024
Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen Lisans Öğrenci Projeleri bilgilendirme etkinliği KTÜ BAP Koordinasyon Biriminden Öğr. Gör. Şeyda Yılmaz'ın sunumu ile gerçekleştirilmiştir.
25 Nisan 2024
Dr. Öğr. Üyesi Melda KANGALGİL, TRT Trabzon Radyo?suna konuşmacı olarak katıldı.
29 Mart 2024
Beslenme ve Diyetetik Kulübü öncülüğünde öğrenciler ve öğretim elemanları ile "Her Hafta 1 Kitap, Hedef 100 Kitap" temalı geleneksel bir kitap okuma etkinliği başlatıldı.
22 Mart 2024
Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, Besin Kimyası ve Analizleri-II dersi kapsamında Kebir Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası?na Teknik Gezi gerçekleştirdi.
19 Mart 2024