8. Mezuniyet Törenimiz Düzenlendi

Of Teknoloji Fakültemiz 8.dönem mezunları için Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkemizde bugün Mezuniyet Töreni düzenlendi. 8.Mezuniyet Törenimizin açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. İrfan Acar yaptı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Hayrettin ÇiÇEK mezun öğrencilerimizi tebrik ettiler. Fakültemiz birincisi Tuğçe Erdoğan, Fakültemiz ikincisi İbrahim Altuntaş ve Fakültemiz üçüncüsü Hatice Kübra Öçal'a Dekanımız Prof. Dr. İrfan Acar, Şampiyon takımımız Trabzonspor'un formalarını hediye etti.

Törene katılan öğrencilerimiz, aileleri, akademisyenlerimiz, personelimiz ve protokol üyeleri ile tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

27 Haziran 2022