Bütçeleme Sürecinde Etkin ve Verimli Olmak İçin Bütçemizi Hazırlıyoruz Eğitimi

Memur Akademisi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Genel Eğitimleri "Bütçemizi Hazırlıyoruz Eğitimi" ile devam ediyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi  Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Adem TURAN tarafından yöneticiler ve birim bütçe hazırlık sürecinde bulunan personelimize yönelik "Bütçemizi Hazırlıyoruz" eğitimi  KTÜ Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisi salonunda gerçekleştirildi. Eğitimde; Bütçeleme, Bütçe oluşturma, Gelir ve Gider Yönetimi, Tasarruf Stratejileri, Borç Kontrolü ve Güncel Finansal bilgiler gibi konulara değinilerek bilgi transferi sağlandı.

Eğitimde emeği geçen Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Adem TURAN'a ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

13 Mayıs 2024