KTÜ'de Yöneticilikte Ustalaşmak: Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS'ın Eğitimiyle Planlama ve Karar Verme Süreci İncelendi

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) Yöneticilik: Planlama ve Karar Verme Süreci başlıklı yüz yüze eğitim, Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisi'nde gerçekleşti. KTÜ'nün idari görevdeki akademik personeli, şef ve sıralı üst yöneticiler, Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS'ın önderliğindeki bu eğitimde, yöneticilik becerilerini geliştirmenin ve etkili planlama ile karar verme süreçlerini optimize etmenin stratejik yollarını keşfettiler.

Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS, katılımcılara "En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir." İlkesiyle karar alma süreçlerinde cesaretin önemini vurguladı.

Eğitimde ayrıca, "Riskten keyif almayan insanlarız, rutin şeyleri seviyoruz" teması altında, Alfa ve Z kuşağının genel tutumları gibi konular ele alındı.

Bu eğitim, KTÜ akademik kadrosuna ve idari personeline yöneticilik becerilerini geliştirme ve planlama/karar verme süreçlerini daha etkili bir şekilde yönetme konularında kapsamlı bir bakış sunarak katılımcılara değerli bir deneyim yaşattı.

Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS'a ve tüm katılımcılara bu değerli eğitim sürecine katkıları için teşekkür ediyoruz.

23 Kasım 2023