etkinlikler

Kasım

İlk Çağrı '2. Doğu Karadeniz Fizyoterapi Günleri'

Değerli katılımcılar,

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü işbirliğinde, 7-8 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan 2. Doğu Karadeniz Fizyoterapi Günleri “Nörorehabilitasyonda Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu”na sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

Bu sempozyumda iki gün boyunca Nörorehabilitasyon alanındaki çarpıcı konular multidisipliner yaklaşımlarla ele alınacaktır. Farklı disiplinlerin (fizik tedavi ve rehabilitasyon, beyin ve sinir cerrahisi, pediatri, ortopedi ve travmatoloji, yoğun bakım, ergoterapi, dil ve konuşma terapisi) bir araya geleceği sempozyumumuzda deneyimli bilim insanlarının bilgi ve tecrübelerini paylaşması ile katılımcılarımıza bu alanlardaki yeni gelişmeleri ve multidisipliner yaklaşımların önemini aktarmayı hedefliyoruz.

Sonbaharın her renk tonuna şahit olabileceğiniz bu güzel kasım ayında, yeşiliyle mavisiyle köklü tarihi ve kültürüyle birçok zenginliği bir arada barındıran Rize ilimize sizleri bekliyoruz.

Sempozyum Eş Başkanları

Dr. Öğr. Üyesi Murat YILDIRIM