Kasım

Endüstriyel Elektronik/Industrial Electronic Dersleri Laboratuvarları Hakkında

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Laboratuvar hakkında bilgiler ve dikkat edilmesi gerekenler: Aşağıda yer alan maddeleri dikkatle okuyunuz. Maddelere uyulmayan durumlara kesinlikle tolerans gösterilmeyecektir. Sorumluluk tamamıyla öğrenciye aittir.

1) Deneyler akademik takvime göre 11. haftada başlayacaktır. (28 Kasım ile başlayan hafta)

2) Deneylere ait seanslar ve gruplar ilan edilmiştir.

3) Deneylerin akademik takvime göre 11.,12. ve 13. haftalarda yapılması planlanmıştır.(Sadece yasal mazeret bildiren ve mazereti geçerli görülen öğrencilere telafi yapılıp yapılmayacağına deney sorumlusu karar verecektir.)

4) "1" deneyden fazlasına girmeyen öğrenci devamsız sayılacaktır.

5) Deney föyleri her bir grup üyesinde "bireysel olarak" bulunacaktır (Bir grupta bir tane föy şeklinde olmayacaktır). Deney föyü bulunmayan öğrenci her ne sebeple olursa olsun deneye alınmayacaktır.

6) Deneylere gelmeden önce mutlaka ön hazırlık yapılması gerekmektedir. Deney öncesinde veya deney esnasında deney sorumlusu tarafından sözlü veya yazılı değerlendirmeye tabi tutulacaksınız. İlgili deney föyünde hazırlık soruları bulunması halinde her bir öğrenci bireysel olarak ön hazırlık raporu hazırlayarak deney başlangıcında bu raporu teslim edecektir. Ön hazırlık sorusu bulunmayan deneyler için ön hazırlık raporuna gerek yoktur.

7) Bir deneyden alacağınız nihai notunuzu deney öncesi hazırlık, deney esnasında uygulama ve deney sonrası rapor şeklinde üç adım belirleyecektir.

8) İngilizce programda bulunan öğrenciler deney sonrası raporunu ingilizce teslim edeceklerdir.

9) Deney sonrası raporunuzu en geç bir sonraki hafta geldiğinizde deney başlamadan teslim ediniz.

10) Her bir öğrenci ilan edilen seans ve grubunda deneye katılacaktır. Deneyler başladıktan sonra hiçbir şekilde seans, saat veya grup değişikliği yapılmayacaktır (Çakışma vb. durumlar için öncesinde iletişime geçiniz).

11) Her bir öğrenci ilk hafta deneye gelmeden önce etik ve güvenlik beyannamesi formlarını doldurulmuş bir şekilde deneye gelip, deney sorumlusuna teslim etmelidir. (Formları indirmek için link verilecek)

12) Her deney sonrası rapor teslim edilirken mutlaka "kapak" eklenmelidir.

Not: Laboratuara ait İngilizce ve Türkçe deney föylerini, yukarıda belirtilen formları ve deney kapağını indirmek tıklayınız.

*Her türlü soru ve bilgi için Arş. Gör. Reyhan SAĞ ÖRNEK ile iletişime geçiniz. (reyhansag@ktu.edu.tr)

Endüstriyel Elektronik Dersi Laboratuvarları deney grup ve tarihleri için tıklayınız.

Industrial Electronic Dersi Laboratuvarları deney grup ve tarihleri için tıklayınız.