Harita Mühendisliği Bitirme Çalışmaları

Harita muh

Bitirme çalışmaları ile ilgili tez yazım klavuzu ve iç kapak formatı güncellenerek Harita Mühendisliği Web sayfasında Staj Bitirme / Tasarım kısmına eklenmiştir.

Bitirme Tezi İç Kapak Formatı!

Bitirme Projeleri tesliminde iç kapak formatı Staj Bitirme / Tasarım / Lisans Bitirme Tezi İç Kapak kısmındaki  gibi olacaktır. Ayrıca tezler burada güncellenen Harita mühendisliği tez yazım klavuzuna göre yazılacaktır.

Her öğrenci iç kapaktan en az beş (5) nüsha hazırlayıp bitirme tezi sunumu sırasında ilgili jüri üyelerine imzalatacaktır. İmzalanan iç kapaklar karton cilt teslim aşamasına kadar ilgili tezin danışman öğretim üyesinde kalacaktır. Bitirme projesinin son teslim aşamasında öğrenciler danışman öğretim üyelerinden aldıkları imzalı iç kapakları bitirme tezine ekleyerek karton ciltli tezi hazırlayacaktır.