KTÜ LİFT UP Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Programında Türkiye üçüncüsü oldu.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Erdemir'in danışmanlığında öğrencilerimiz Suna Bilici ve Özgenur Karakaya tarafından yürütülen "Manyetik Nanopartiküllerin Üretimi ve EMI Kalkanlamaya Yönelik Geliştirilmesi" konulu Ar-Ge projesi, 52 Üniversiteden 1066 öğrencinin katıldığı ve 348 projenin yarıştığı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından organize edilen LİFT UP Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Programı’nda, Metalurji ve Malzeme alanında birincilik, genel sıralamada ise üçüncülük elde etti. Bu organizasyonda yer alarak bizleri başarı ile temsil eden Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünü, bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Erdemir hocamızı ve projede yer alan öğrencilerimiz Suna Bilici ve Özgenur Karakaya'yı  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

27 Ağustos 2024