Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI Fakültemizi Ziyaret Etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcıı, rektör yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ , Prof. Dr. Akif Cinel, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve üniversitemiz genel sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER, Mühendislik fakültesi 2023 yılı faaliyetleri değerlendirme toplantısına katıldı. Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen brifingde  Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK,  fakültesinin 2023 yılı öğrenci, akademisyen, uluslararası sıralamalar bilgilerinin paylaşımının ardından fakültedeki akademisyenlerin TÜBİTAK proje, yayın, Üniversite-Sanayi İşbirliği, Teknokent Firma kurulumları ve görevlendirmeler ile fakültenin yakın vadeli planları, tehditler ve fırsatları içeren bir sunum yaptı.

Karşılıklı görüş alış verişi ve 2024 yılı planlamalarının değerlendirildiği toplantıda Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Mühendislik Fakültesinin araştırma üniversitesi olan KTÜ'nün çıktılarında önemli bir yere sahip olduğunu ve bu performansın tüm bölümler ve diğer fakültelere örnek olacak şekilde artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

09 Haziran 2024