Yeni WhatsApp Grubumuza Davetlisiniz! (Mezunlarımız İçin)

Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulu

Sevgili Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulu Mezunları,

Birlikteliğimizi ve iletişimimizi güçlendirmek amacıyla mezunlarımız için özel bir WhatsApp grubu kurduk! Bu grup, siz değerli mezunlarımızın birbirleriyle ve okulumuzla olan bağlarını pekiştirmek, güncel haberleri paylaşmak ve etkinlik duyuruları yapmak için harika bir fırsat sunacak.

Katılmak isteyen mezunlarımızın bölüm başkanlarımıza mail yoluyla iletişim bilgilerini göndermeleri gerekmektedir:

• Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Mezunları: Öğr. Gör. Dr. Mehmet Ali Engin - m.aliengin@ktu.edu.tr
  • Yönetim ve Organizasyon Bölümü Mezunları: Öğr. Gör. Sevgi Değer - sdeger@ktu.edu.tr

Bu platformda sizlerle daha sık buluşmayı ve mezunlarımız arasındaki iletişimi canlı tutmayı umuyoruz. Bilgilerinizi gönderirken mezuniyet yılınızı ve bölümünüzü belirtmeyi unutmayın!

Hepinizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Katılımınız bizim için çok değerli!

Saygılarımızla,

Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulu