2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

Meslek Yüksekokulumuzda, 2024-2025 eğitim öğretim yılı oryantasyon programı düzenlendi. Program Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Özcan ÖZYURT' un açılış konuşması ile başladı. Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ahmet Cem ESENLİKCİ ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Damla EKER' in anlatımı ve slayt sunumu ile devam etti. Sunum;

Okulumuzun tarihçesi, öğrenci kimlik kartları, öğrenci bilgi yönetim sistemi (BYS), internet kablosuz ağ kullanımı, akademik takvim, eğitim öğretim yılı ve öğrenim süresi, akademik danışmanlık, kayıt dondurma, kayıt silme, sınavlar, bütünleme sınavı, mezuniyet sınavı, mazeret sınavı, sınav notlarına itiraz, not sistemi, onur öğrencisi, yatay geçiş, staj işlemeleri, disiplin işlemleri konularına değinildi ve soru cevap şeklinde devam etti. Öğretim elemanlarımızın yeni eğitim öğretim dönemine dair iyi dilekleriyle oyantasyon programı tamamlandı.

15 Ekim 2024