memur akademisi genel eğitim değerlendirmesi

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Ön Değerlendirmesi

Üniversitemiz insan kaynağının eğitim ve gelişim faaliyetlerinin sağlaması amacıyla bir KTÜ markası olan Memur Akademisi Genel Eğitim Modülü ile 12 farklı konuda eğitim; yüz yüze, çevrim içi, video (kayıt) gibi yöntemler kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda, 12 farklı eğitimin 11'i tüm personelimizin 1'i ise spesifik sınıflandırılmış personelimizin ilgisine sunulmuştur.

Memur Akademisi Katılım Belgesi süreci bakımından tüm personelimize yönelik 1300 dakikadan ve 11 farklı eğitimden oluşan modüle 1162 personel katılım sağlamıştır. Bu eğitimlerden biri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı aracılığıyla sağlanırken geriye kalan 10 eğitim Üniversitemizde alanında uzman akademik ve idari personelimizin katkılarıyla yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Detaylı bilgi aşağıdaki gibidir:

Katılım Belgesi Süreci ve Kazanan Personelimiz

Memur Akademisi Katılım Belgesi süreci aşağıdaki gibi dört temel şarttan oluşmaktadır. Bu kapsamda ilk üç şartı sağlayan 442 farklı personelin tüm personele yönelik eğitimlerin en az %70'ine katılarak süreci tamamlayan 43 personelimiz Memur Akademisi Katılım Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Sınav Bilgisi ve Başvurusu

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Keyifli ve verimli bir eğitim-gelişim yolcuğunu tamamlamak üzere Genel Eğitim (Modül 2) sınavının soru dağılımı ve sınav takvimi aşağıdadır:

Eğitimin Adı

Eğitim Sorumlusu

Soru Sayısı
1. Hayat Boyu Öğrenme Hayat Bir Okuldur, Öğrendiğin Kadar Prof. Dr. Mine Gözübüyük Tamer 5
2.

Benim Param Değerli Finansal Okuryazarlık

FODER 4
3. Kişisel Verilerin Korunması Kabahatler Ve Suçlar Öğr. Gör. Ali Haydar Doğu 5
4. Uygulamalı Orta Düzey Microsoft Powerpoint Dr. Öğr. Üyesi Merve Yıldız 5
5. Microsoft Excel Eğitimi Pratik Uygulamalar Dr. Öğr. Üyesi Kadir Büyüközkan 5
6. Elektronik Belge Yönetim Sistemi Pratik Çözümler Osman Bülbül 5
7. Acil Durumlarda Bende Varım: İlk Yardım I Mustafa Bilgin 3
8. Acil Durumlarda Bende Varım: İlk Yardım II Serkan Sayar 3
9. Uygulamalı Microsoft Word Eğitimi Öğr. Gör. Ahmet Ayaz 5
10. İklim Değişikliği Ve Çevreci Davranışlar Arş. Gör. Seher Karasu 5
11. Çalışanların İş Yerindeki Psikolojik İyi Oluşu Arş. Gör. Hümeyra Dervişoğlu Akpınar 5
11 Farklı Eğitim 50 Soru

11 farklı eğitim içeriğiyle 50 soru ve 75 dakikalık süreyle genel eğitim (modül 2) sınavı gerçekleştirilecektir.

Sınav Yeri | Saati: İktisadi ve İdari Bİlimler Fakültesi | 10.00
Katılım Belgesi Hak Durumu İlan Tarihi 03.06.2024
Sınav Ön Kayıt Başvurusu 04.06.2024 - 07.06.2024
Sınav Tarihi 25.06.2024
Sonuç İlan Tarihi 27.06.2024
İtiraz Başvuru Tarihi 27.06.2024
İtiraz Sonuç Tarihi 05.07.2024

Not: Sınava bu eğitim dönemi sonucunda Katılım Belgesi almaya hak kazanan personel girebilir.

25.06.2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Eğitimler (Modül 2) sınavı katılabilecek personel listeleri yukarıdaki sekmede verilmiştir. Bu listelere göre; 44 personel Genel Eğitim (Modül 2) sınavına katılabilir.

• 44 personelimiz doğrudan "Katılım Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Bu belge ile Ocak ayında gerçekleştirilecek olan performans değerlendirme sonucuna ilave ek puan eklemeye hak kazanmıştır.
  • Genel Eğitim (Modül 2) sınavından en az 70 puan alabilirse "Başarı Belgesi" almaya hak kazanacaktır. Bu belge ile Ocak ayında gerçekleştirilecek olan performans değerlendirme sonucuna ilave ek puan eklemeye hak kazanmış olacaktır.
  • Bu sürecin Yetenek Havuzu+ uygulaması ile ilişkisi bulunmamaktadır.

*Sınav gerçekleştirme planlarının hazırlanabilmesi pro-aktif olarak gerçekleştirilebilmesi için lütfen Sınav Ön Kayıt Başvurusu için tıklayınız.

Bu eğitim ve gelişim yolculuğunda şimdiden başarılar diliyoruz.