TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı ile Tam Zamanlı İş Fırsatı

Doktora Öğrencisi ve Çalışma Arkadaşları Aranıyor!

KTÜ-Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt San. A.Ş. TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora programı için Odun Mekaniği ve Teknolojisi, Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi ve Fizikokimya konularıyla ilgili, Orman Endüstri Mühendisliği ve Kimya bölümlerinde doktora yapacak/yapmakta olan yüksek motivasyonlu, üretken takım arkadaşları arıyoruz.

İhtisas Alanları:

- Odun Mekaniği ve Teknolojisi

- Orman Ürünleri Kimyası

- Fizikokimya

Doktora öğrencilerinin Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeki eğitimleri boyunca elde edeceği avantajlar;

• Bursiyer ücreti: Aylık 21.500TL
  • BİDEB 2250 programı kapsamında aylık ilave 7.250TL burs
  • Yurtdışı öğrenimi: TÜBİTAK tarafından başarı kriterlerini sağlayan öğrenciler için 6 aya kadar eğitim fırsatı sağlanmaktadır.
  • İstihdam: Firma bünyesinde en az 1 yıl istihdam fırsatı
  • Diğer avantajlar: Kampüs içerisinde paylaşımlı ofis, kütüphane ve veri tabanlarına erişim, Kampüs bünyesinde profesyonel kariyer gelişimi, Üniversitesi araştırma alt yapısı ve laboratuvarlarının kullanılması

İlgili Doktora Programları

• Orman Endüstri Mühendisliği
  • Kimya Bölümü

Akademik Danışmanlar:  Prof. Dr. Ayfer DÖNMEZ ÇAVDAR

Prof. Dr. Sedat KELEŞ

Doç. Dr. Sevda BORAN TORUN

Son başvuru: 09/08/2024

TÜBİTAK 2244 Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için  Tıklayınız.

Online başvuru için: ktutto@ktu.edu.tr adresine aşağıda yer alan belgeler ile ön başvuru yapmanız gerekmektedir.

CV, ALES ve Dil Belgesi

17 Temmuz 2024