duyurular

26

Ekim

2024-2025 Güz Dönemi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Girişimcilik Çalıştayı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

2024-2025 Güz Döneminde Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün ortaklaşa düzenleyeceği Girişimcilik Çalıştayına ilgili bölümlerin tüm Tasarım Projesi öğrencilerinin katılması zorunludur. İşleyiş şu şekildedir:

  • Öğrenciler Etkinliğe, Proje eğitimi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Turhal Hocamız tarafından daha önceden verilmiş olan linkteki eğitimi izleyip geleceklerdir.(youtu.be/CHkwA9O9Q_M)
  • 6 Kasım 2024 Çarşamba günü saat 17.00-19.00 arası ise oluşturulan tüm gruplar sınıflarda bir araya gelecek ve projelerini hazırlayacaklardır. Hazırlanan projeler rapor olarak teslim edilecektir.
  • Grup bilgisi için tıklayınız.
  • Daha önceki yıllarda bu etkinliğe katılmış olanlar, grup sorumlusu Hocasına e-posta göndererek bu yıl katılmayabilir veya gönüllü olarak katılabilir. Tasarım projesini ilk kez alan veya önceki yıllarda bu etkinliğe katılmamış olan tasarım projesi teslim edecek tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur.
  1. Çalıştay gruplara atanan sınıflarda gerçekleşecektir.

  2. Çalıştay sonrası https://forms.gle/4pfLeyqW7xMH6Dw38 bağlantısında verilen anket doldurulması gerekmektedir.

  3. Gruptan en az bir kişinin bilgisayar getirmesi tavsiye olunur hazırlamış olduğunuz proje dosyanız https://forms.gle/MGBe6yqYiKwHJp3b6 arayüzüne yüklenmesi gerekmektedir. ( Proje Şablonu için tıklayınız. )