Deneme Erişimi: Access Medicine ve Access Emergency Medicine

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

McGraw Hill yayınevinin Access Medicine ve Access Emergency Medicine platformlarına bir ay süreyle deneme erişimi açılmıştır. Üniversitemiz IP aralıkları üzerinden erişilebilir durumdaki platformlara aşağıdaki bağlantı adreslerini kullanarak giriş yapabilirsiniz.

1. Access Medicine: Access Medicine, tıp öğrencileri, pratisyen hekimler ve uzman doktorlar için zengin içeriğiyle öne çıkan bir platformdur. Kapsamlı tıbbi kitaplar, interaktif öğrenim araçları, klinik kılavuzlar ve güncel içerikler, kullanıcılarına hızlı ve etkili bir şekilde bilgiye erişme imkanı sağlar. Klinik uygulamalara odaklanan içerikleriyle pratik bilgiye erişimi kolaylaştırır.
  2. Access Emergency Medicine: Acil servisin (ED) acil ihtiyaçlarının tek bir yerden karşılanmasına yardımcı olur. Düzenli olarak güncellenen bu kapsamlı çevrimiçi acil tıp kaynağı, nörolojik ve pediatrik acil durumlardan zehirlenme ve travmaya kadar acil serviste karşılaşılan geniş bir şikayet yelpazesi için hızlı tanı ve tedavi yanıtları sağlar; özellikle herhangi bir cihazda optimize edilmiş görüntüleme için tasarlanmıştır.

Deneme Başlangıç Tarihi: 31 Mayıs 2024

Deneme Bitiş Tarihi: 29 Haziran 2024