16.10.2024 öğretim üyesi ilanı

Genel Açıklama

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki genel şartları ve "Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge"sinde istenen özellikleri sağlamaları gerekmektedir.
Profesör kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise  https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı kanunun 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak sundukları dilekçeleri ekinde özgeçmiş, doçentlik belgesi,  nüfus cüzdan fotokopisi, yayın listesini dosya halinde verecek olup, yayınlarınının bir örneğini de Usb harici belleğe kaydedilmiş olarak (başvurulan kadronun ilan numarası, birimi, bölümü anabilim dalı ve adayın adı-soyadının üzerine yazılmış olduğu zarf içerisinde) Personel Daire Başkanlığına göndereceklerdir.
Doçent kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçeleri ekinde, doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiş, yayın listesini dosya halinde verecek olup, yayınlarınının bir örneğini de Usb harici belleğe kaydedilmiş olarak (başvurulan kadronun ilan numarası, birimi, bölümü anabilim dalı ve adayın adı-soyadının üzerine yazılmış olduğu zarf içerisinde) Personel Daire Başkanlığına göndereceklerdir.
Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı kanunun 23. maddesindeki şartları sağlamaları gerekmekte olup, dilekçelerinde başvurdukları kadroyu belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, ÖSYM Başkanlığı tarafından geçerliliği kabul edilen dil belgesi, lisans, yüksek lisans (varsa) ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesini dosya halinde verecek olup, yayınlarınının bir örneğini de Usb harici belleğe kaydedilmiş olarak (başvurulan kadronun ilan numarası, birimi, bölümü anabilim dalı ve adayın adı-soyadının üzerine yazılmış olduğu zarf içerisinde) Personel Daire Başkanlığına göndereceklerdir.
Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların YDS'den 65 veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puanın eşdeğeri bir puanı almış olmaları gerekmektedir. 
Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.
Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
Başvurular Resmi Gazetede ilan edildiği tarih olan 16.10.2024 itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacaktır. 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge"ye ulaşmak için tıklayınız.

 

Arsin Meslek Yüksekokulu

İlan No Birim Kadro Unvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1819 Arsin Meslek Yüksekokulu
Malzeme Ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü
Mobilya Ve Dekorasyon Programı
Doçent 1/1 Doçentliğini Orman Endüstri Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Kağıt hamuru ve kağıt üretimi, kağıt hamurunun ağartılması konularında çalışmalar yapmış olmak.

Diş Hekimliği Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1820 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Pedodonti Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliğini almış olmak. Çocuk diş hekimliğinde eroziv ve abroziv aşınmalar konusunda çalışma yapmış olmak.
1835 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliğini almış olmak. Dişsizliğin mandibular kondil mikroyapısına etkileri konusunda çalışma yapmış olmak.
1882 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Dispepsinin oral komplikasyonları ve mandibular porozitedeki yaşa bağlı degişiklikler konularında çalışmalar yapmış olmak. (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)
1837 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Geleneksel kompozitler ile yeni nesil bulk fill kompozitlerin yüzey özellikleri hakkında çalışma yapmış olmak. (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)
1838 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Periodontoloji Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Psoriasis tedavisinde kullanılan farklı biyolojik ajanların periodontal tedavi üzerindeki etkileri konusunda çalışma yapmış olmak. (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)
1883 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Oil Pulling işleminin dişler ve farklı dental materyallerin optik özelliklerine etkisi ve Toronto protezleri konularında çalışmalar yapmış olmak. (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)
1839 Diş Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Bölümü
Ortodonti Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Farklı dijital planlama görüntülerinin hastaların estetik algısı ve ortodontik tedavi görme istekleri üzerine etkileri konusunda çalışma yapmış olmak. (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)

Eczacılık Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1884 Eczacılık Fakültesi
Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
Analitik Kimya Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 Analitik Kimya Anabilim Dalında doktora yapmış olmak. Bazı antihipertansif, antihistaminik ve sempatomimetrik etkili etken maddelerin boyar madde modifiyeli elektrotlarla voltametrik analizi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Edebiyat Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1841 Edebiyat Fakültesi
Arkeoloji Bölümü
Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi Anabilim Dalı
Profesör 1/1 Doçentliğini Eskiçağ Tarihi bilim alanında almış olmak. Doğu Karadeniz arkeolojisi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1842 Edebiyat Fakültesi
Tarih Bölümü
Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliğini almış olmak. Eski Çağ'da Karadeniz tarihi ve coğrafyası  üzerine çalışmalar yapmış olmak.
1843 Edebiyat Fakültesi
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
Yeni Türk Dili Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliğini almış olmak. Kiplik ve mizah dili konularında çalışmalar yapmış olmak.
1844 Edebiyat Fakültesi
Psikoloji Bölümü
Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Deneysel Psikoloji bilim alanında almış olmak. Bellek yanılgıları ve bellekte uyma konularında çalışmalar yapmış olmak.
1885 Edebiyat Fakültesi
Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü
İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Makine çevirisi, çeviride yapay zekâ kullanımı, diliçi çeviri ve çeviri tarihi üzerine çalışmalar yapmış olmak.
1845 Edebiyat Fakültesi
Psikoloji Bölümü
Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Siber zorbalık, internet bağımlılığı ve aleksitimi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1846 Edebiyat Fakültesi
Sosyoloji Bölümü
Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Göç sosyolojisi, beden, erkeklik, kadın ve mizah alanında çalışmalar yapmış olmak.
1886 Edebiyat Fakültesi
Tarih Bölümü
Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Antik Çağ Doğu Karadeniz Bölgesi siyasi, ticari ve dini tarihi konularında çalışmalar yapmış olmak.

Fen Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1893 Fen Fakültesi
Matematik Bölümü
Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Anabilim Dalı
Profesör 1/1 İlgili alanda doçentliği almış olmak. Süreksiz gruplar ve alt yörüngesel graflar üzerine çalışma yapmış olmak.
1848 Fen Fakültesi
Matematik Bölümü
Geometri Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliği almış olmak. Null üretici eğri için birikimli büyüme kinematiği hakkında çalışmaları olmak.
1849 Fen Fakültesi
Matematik Bölümü
Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliği almış olmak. Magnetohidrodinamik problemlerinin sınır elemanları metodu ile çözümü ve kararlılık analizi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1887 Fen Fakültesi
Matematik Bölümü
Matematiğin Temelleri ve Matematik Lojik Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Süreksiz gruplar ve alt yörüngesel graflar konularında çalışmalar yapmış olmak.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi

İlan No Birim  Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1850 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Uluslararası İlişkiler Bölümü
Uluslararası Siyaset Anabilim Dalı
Profesör 1/1 İlgili alanda doçentliği almış olmak. Dış politikada kriz yönetimi, ulusal ve toplumsal güvenlik, uluslararası göçün güvenlikleştirilmesi konularında çalışma yapmış olmak.
1892 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İktisat Bölümü
İktisat Politikası Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Makro İktisat bilim alanında almış olmak. Bölgesel gelişme ve inovasyon sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
1889 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İktisat Bölümü
İktisat Teorisi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Makro İktisat bilim alanında almış olmak. Kadın istihdamı, telafi hipotezi ve iklim değişikliği konularında çalışma yapmış olmak.
1852 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme Bölümü
Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Nicel Karar Yöntemleri bilim alanında almış olmak. Çok kriterli karar verme ve bulanık doğrusal regresyon konularında çalışmalar yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik?te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)
1853 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Maliye Bölümü
Mali İktisat Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doçentliği almış olmak. Vergi harcamaları, sürdürülebilir büyüme ve mali alan konularında çalışma yapmış olmak.
1854 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Kamu Yönetimi Bölümü
Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Siyaset Bilimi bilim alanında almış olmak. Siyaset sosyolojisi ve gençlik araştırmaları konularında çalışmalar yapmış olmak.
1855 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme Bölümü
Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Uluslararası yatırımlar, meslek etiği, iş yerinde maneviyat ve kültür konularında çalışma yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik?te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)
1856 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme Bölümü
Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Yönetim kurulu yapısı çeşitliliği, siber spiritüalite, pasif-agresif liderlik konularında çalışma yapmış olmak.
1857 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Kamu Yönetimi Bölümü
Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Kentsel direnç, hava kalitesi ve karşılaştırmalı yerel yönetim konularında çalışmalar yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik?te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)
1858 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Kamu Yönetimi Bölümü
Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Yerel yönetimler, kentsel politikalar ve yerel siyaset konularında çalışmalar yapmış olmak.
1859 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Maliye Bölümü
Maliye Teorisi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. CDS primleri, bütçe harcama esnekliği ve sosyal güvenlik harcamaları konularında çalışma yapmış olmak.
1860 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Ekonomerti Bölümü
Yöneylem Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Kalman filtre, Topsis, Rolling Window, MF-VAR konularında çalışma yapmış olmak.

Maçka Meslek Yüksekokulu

İlan No Birim  Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1861 Maçka Meslek Yüksekokulu
Kimya ve Kimyasal İşlem Teknolojileri Bölümü
Laboratuvar Teknolojisi Pr.
Profesör 1/1 Doçentliğini Kimya bilim alanında almış olmak. Ftalosiyaninlerin sentezi, fotodinamik terapi (PDT) ve elektrokimyasal özelliklerinin incelenmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1862 Maçka Meslek Yüksekokulu
Kimya ve Kimyasal İşlem Teknolojileri Bölümü
Biyokimya Pr.
Doçent 1/1 Doçentliğini Biyoloji bilim alanında almış olmak. Entomopatojenik protistlerde  geçirimli elektron mikroskopisi (TEM) ve moleküler filogeni temelli cins seviyesinde tanımlama  konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1894 Maçka Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik Bölümü
Laborant ve Veteriner Sağlık Pr.
Doçent 1/1 Doçentliğini Biyoloji bilim alanında almış olmak. Arılarda microsporidia gurubunun sistematiği konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Mimarlık Fakültesi

İlan No Birim  Kadro Ünvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1863 Mimarlık Fakültesi
Şehir ve Bölge Planlama Bölümü
Bölge Planlama Anabilim Dalı
Profesör 1/1 İlgili alanda doçentliği almış olmak. Yöneylem ve çok ölçütlü karar destek sistemleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1864 Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü
Bina Bilgisi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Mimarlık, Planlama ve Tasarım temel alanında almış olmak. Mimarlıkta ihtişam konusunda çalışma yapmış olmak.
1865 Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü
Bina Bilgisi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Mimarlık, Planlama ve Tasarım temel alanında almış olmak. Mimari psikoloji, algı, sürdürülebilir mimarlık konularında çalışmalar yapmış olmak.
1866 Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü
Bina Bilgisi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Mimarlık, Planlama ve Tasarım temel alanında almış olmak. Sağlık yapıları tasarımı, bilgisayar destekli mimari tasarım konularında çalışmalar yapmış olmak.

Mühendislik Fakültesi

İlan
No
Birim Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1867 Mühendislik Fakültesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
Devreler ve Sistemler Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olup, doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği bilim alanında almış olmak. EKG işaretlerinde sinyal ayrıştırma ve derin öğrenme üzerine çalışmalar yapmış olmak. 
1868 Mühendislik Fakültesi
İnşaat Mühendisliği Bölümü
Yapı Malzemesi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olup, doçentliğini İnşaat Mühendisliği bilim alanında almış olmak.  Betonda ısıl işlemler ve agregalı beton konularında çalışmalar yapmış olmak. 
1869 Mühendislik Fakültesi
İnşaat Mühendisliği Bölümü
Yapı Anabilim Dalı
Doçent 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olup, doçentliğini İnşaat Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Betonarme stok yapıları ve yapı-zemin etkileşimi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1870 Mühendislik Fakültesi
Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü
Yapay Zeka Ve Veri Mühendisliği Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde doktora derecesine sahip olmak. Yapay zeka ve veri mühendisliği alanlarında çalışmalar yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik?te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)
1871 Mühendislik Fakültesi
Maden Mühendisliği Bölümü
Maden İşletmesi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 Maden Mühendisliği bölümünden lisans mezunu olup ilgili alanda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Kaya mekaniği ve kaya kütlelerinin tekrarlı yükleme koşullarında yorulması konularında çalışmalar yapmış olmak. 
1872 Mühendislik Fakültesi
Maden Mühendisliği Bölümü
Maden Mekanizasyonu Teknolojisi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 Maden Mühendisliği bölümünden lisans mezunu olup, ilgili alanda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Kazı mekanizasyonu ve kayaçların su jeti ve dairesel testere kullanılarak kesilmesi üzerine çalışmalar yapmış olmak. 
1891 Mühendislik Fakültesi
Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü
Yapay Zeka Ve Veri Mühendisliği Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği veya Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümlerinin birinden doktora derecesini almış olmak. Yapay zeka ve veri mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik?te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)
1873 Mühendislik Fakültesi
Yazılım Mühendisliği Bölümü
Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde doktora derecelerine sahip olmak. Yazılım mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik?te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)

Of Teknoloji Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro
Drc/Adet
Açıklama
1890 Of Teknoloji Fakültesi
İnşaat Mühendisliği Bölümü
Hidrolik Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Görüntü işleme ve derin öğrenme yöntemleri ile sediment konstrasyonu tahmini ve atıksu su kalitesi parametrelerinin tahmini konularında çalışma yapmış olmak.

Orman Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1888 Orman Fakültesi
Peyzaj Mimarlığı Bölümü
Peyzaj Teknikleri Anabilim Dalı
Profesör 1/1 Doçentliğini Peyzaj Mimarlığı bilim alanında almış olmak. Korunan alan planlaması, korunan alanlarda ziyaretçi yönetimi ve turizm ve rekreasyon planlaması konularında çalışmalar yapmış olmak.
1874 Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği Bölümü
Orman Endüstrisi Makineleri ve İşletme Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Orman Endüstri Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Orman ürünleri sanayi sektöründe üretim planlama, verimlilik, iş güvenliği, motivasyon ve gelecek tahminleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1875 Orman Fakültesi
Orman Mühendisliği Bölümü
Silvi Kültür Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Bitki türlerinin üretim yöntemleri ve gübreleme konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1876 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Doçent 1/1 Doçentliğini Tıbbi Biyokimya bilim alanında almış olmak. Arı ürünleri ve moleküler metodlar konularında çalışmalar yapmış olmak.

Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1877 Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu
Makine Ve Metal Teknolojileri Bölümü
Makine Programı
Doçent 1/1 Makine Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olup, doçentliğini Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Elektrik kontak malzemeleri ve gümüş esaslı kompozit malzemeler konularında çalışmalar yapmış olmak.
1878 Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu
Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü
Makine Programı
Doçent 1/1 Doçentliğini Fizik bilim alanında almış olmak. Hidrokarbon ve polimer sıvılarının boşluk kusurları hesabı ve boşluk kusurlarının viskozite üzerine etkileri konularında çalışmalar yapmış olmak.

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi

İlan No Birim Kadro Ünvanı Kadro Drc/Adet Açıklama
1879 Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi
Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü
Su Ürünleri İşletme ve Değerlendirme Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Su Ürünleri bilim alanında almış olmak. Su ürünleri işleme teknolojileri ve yağ asitleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1880 Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi
Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü
Deniz Ulaştırma İşletme Yönetimi Anabilim Dalı
Doçent 1/1 Doçentliğini Deniz ve Gemi Mühendisliği  bilim alanında almış olmak. Kuru limanlar ve liman hinterland ulaştırması konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1881 Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi
Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü
Deniz Ulaştırma İşletme Yönetimi Anabilim Dalı
Doktor Öğretim Üyesi 1/1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Liman işletmeciliği, denizcilikte dekarbonizasyon ve navlun piyasaları konularında çalışmalar yapmış olmak.