FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
Prof. Dr. Önder AYDEMİR'e TÜBİTAK 1501-Sanayi AR-GE Projeleri Destekleme Programı Desteği
Fakültemiz Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Önder AYDEMİR’in danışman olarak görev aldığı, Adatech Otomasyon ve Bilişim Sistemleri İnşaat Sanayi Dış Tic. Ltd. Şti. ve Vitruvex Robotik Teknolojileri A.Ş. ortaklığında hazırlanan proje başvurusu, “TÜBİTAK 1501-Sanayi AR-GE Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.
Projesi desteklenen akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
19 Eylül 2025
Sayın Metin Erçiçek ve Ekibi Dekanımızı Ziyaret Ettiler
22 Eylül 2025
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, yenilikçi projeleri desteklemek için yarışma düzenliyor.
22 Eylül 2025
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, yeni yüksek lisans öğrencileri için oryantasyon toplantısı düzenleyerek akademik süreçleri tanıttı ve fikir alışverişinde bulundu.
22 Eylül 2025
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ziyaret edilerek yeni akademik yıl ve akreditasyon süreçleri değerlendirildi, bölüm başkanına teşekkür edildi.
22 Eylül 2025
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü?nde yürütülen çalışmalar yerinde incelenerek temizlik ekibiyle görüş alışverişinde bulunuldu.
22 Eylül 2025
22 Eylül 2025?te düzenlenen KTÜ Akademik Yıl Açılış Töreni?nde, Mühendislik Fakültesi akademisyenleri Atatürk Anıtı?na çelenk sundu.
22 Eylül 2025
Yıllık Etki Kategorisi: Fakültemizden 29 akademisyen listede.
22 Eylül 2025
Kariyer Boyu Etki Kategorisi: Fakültemizden 16 akademisyen listede.
22 Eylül 2025
Mühendislik Fakültemiz, TEKNOFEST 2025'te Creatiny Rover Takımı ile üniversitemizi başarıyla temsil etti.
19 Eylül 2025
KTÜ Uzay Kulübü, FIRTINA YGM takımıyla 2025 TEKNOFEST Robolig'de yarışarak teknolojiye katkı sağlıyor.
19 Eylül 2025
Mühendislik Fakültemiz, TEKNOFEST 2025'te Creatiny Hava Savunma Takımı ile başarıyla temsil edildi.
19 Eylül 2025
Fakültemiz, Teknofest 2025'te projeleri ve buluşlarıyla güçlü bir temsil sergileyerek yoğun ilgi gördü.
19 Eylül 2025
Prof. Dr. Şeref ORUÇ'un projesi, TÜBİTAK 1002-A kapsamında desteklenmiştir.
16 Eylül 2025
Yazılım Mühendisliği ile Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümlerine Fakülte Dekanımız ve Dekan Yardımcımız bir ziyaret gerçekleştirdi.
16 Eylül 2025